Editing FAQ

  • 41 Replies
  • 27195 Views
*

Offline smeagle

  • 352
  • 3
  • Using Arch now
    • View Profile
Re: Editing FAQ
« Reply #30 on: January 01, 2010, 09:49:12 »

*

Offline Shawnachu

  • 223
  • 1
  • Contemplating
    • View Profile
Re: Editing FAQ
« Reply #31 on: January 01, 2010, 11:00:06 »
Woot, it works! Thanks.

*

Offline Comhon

  • 284
  • 12
    • View Profile
Re: Editing FAQ
« Reply #32 on: January 14, 2010, 01:39:44 »
I can't leave planet and go to the orbit system, the application always shutdowns.
I think that it is because of cutscnes, but I still can't get it work! HELP?

*

Offline LightningEagle

  • 242
  • 0
  • Who's the wacko, you say?
    • View Profile
Re: Editing FAQ
« Reply #33 on: January 14, 2010, 04:01:33 »
I can't leave planet and go to the orbit system, the application always shutdowns.
I think that it is because of cutscnes, but I still can't get it work! HELP?
It's quite hard to answer anything from that.

Please fill us in some more details and/or post the episode.

*

Offline Comhon

  • 284
  • 12
    • View Profile
Re: Editing FAQ
« Reply #34 on: January 15, 2010, 00:39:40 »
It has one star system and only one planet, but I think that it could, or not?
The planet has only one incomplete creen.
It's only a test! You can do with it everything, like adding systems, planets...ect.
But please make it workable...
Thanks.

http://www.mediafire.com/?yvbztnly2mz

*

Offline smeagle

  • 352
  • 3
  • Using Arch now
    • View Profile
Re: Editing FAQ
« Reply #35 on: January 15, 2010, 08:37:25 »
I think i found the problem!

btw, thats a pretty good first screen! ive done about 8 screens out of 13, but no details yet  :S

When it happens for me, t dosen't crash straight away, it says "file not found".

I added the planet to the collaboration level for a test, and it works. i can travel between stars. Btw, nice planet picture  :D

copy the _radio folder to your episode folder, because until the starmap is altered, its not gonna work without it

*

Offline Comhon

  • 284
  • 12
    • View Profile
Re: Editing FAQ
« Reply #36 on: January 15, 2010, 17:55:33 »
It works, but always says: Error with the opening file.

*

Offline smeagle

  • 352
  • 3
  • Using Arch now
    • View Profile
Re: Editing FAQ
« Reply #37 on: January 16, 2010, 13:08:33 »
yeah, i also get that error, i don know how to fixd that  :^^:

*

Offline AA

  • 510
  • 23
  • Was ITA84
    • View Profile
    • Insight on Videogames
Re: Editing FAQ
« Reply #38 on: January 16, 2010, 19:02:37 »
That's weird, I added the Sound Module file and it still crashed, yet when I removed the Radio module it worked, but two error messages were displayed. My bet is that the game is looking for sound files it cannot find.
Videogames are for everyone, by everyone

Re: Editing FAQ
« Reply #39 on: February 28, 2010, 16:00:26 »
Does anybody know what units Pause and Pause +Random in Planet.ini are in? Seconds would be too long and milliseconds would be too short. Tenths of a second maybe?

*

Offline Nifflas

  • 1532
  • 59
    • View Profile
Re: Editing FAQ
« Reply #40 on: February 28, 2010, 21:59:02 »
Time units are in frames. The game runs at 60 frames per second.

Re: Editing FAQ
« Reply #41 on: March 01, 2010, 03:53:56 »
Ah ha, thank you Nifflas.